четвер, 28 липня 2022 р.

 
Дивосвіт природи

Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 - го червня відзначає Всесвітній день захисту навколишнього середовища. Філія № 6 В. Булатецька сільська бібліотека підготувала викладку літератури «Дивосвіт природи» на якій представлені ілюстровані дитячі енциклопедії серії "Я пізнаю світ" та книги серії "Світ навколо нас", що розкривають найцікавіше з життя мешканців дикої природи. Дитяча енциклопедія "Рослини" допоможе юним читачам зрозуміти велику цінність кожної рослини та необхідність збереження рослинного світу в усьому його розмаїтті. Дані книги із задоволенням читають не тільки діти, але й дорослі.

У хрестоматії "Світ - дивосвіт України" читач,  окрім загальної характеристики звірів, що населяють наші ліси, знайде чимало цікавинок, народних прикмет, пов'язаних із тваринами.
Більш як 1500 термінів і понять із різних галузей сучасної екології вміщено у тлумачному словнику "Екологія".  Дана книга буде корисною не лише студентам, а й усім, хто цікавиться проблемами екології.
Про дивовижний світ природи розповідають дані книги, гортаючи їх, ми пізнаємо його різноманіття та багатство, дізнаємося багато цікавих фактів про його мешканців. Тож завітайте до бібліотеки, оберіть пізнавальну книгу для всієї сім’ї.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Калейдоскоп імен.